Omnilux Blue
031 9101

Omnilux Blue

 

omnilux blue

TERAPIA CU LUMINA ALBASTRA OMNILUX BLUE

Lumina Omnilux pătrunde în tegument la o distanţă de aproximativ 2 mm, unde produce un efect anti-microbian, astfel fiind distruse bacteriile ce cauzează acneea- Propionibacterium acnes. Omnilux reduce inflamaţia şi eritemul asociate acneei, prin scăderea proteinelor inflamatorii produse de keratinocite (celule producătoare de keratină, localizate în stratul extern al pielii). Acest tip de lumină nu afectează ţesuturile normale.
Tratamentul este recomandat persoanelor care suferă de acnee vulgară forma usoară sau moderată, ca alternativa la tratamentele cu antibiotice si alte medicamente.
Sistemul emite o lumină albastră, din spectrul vizibil, cu lungimea de undă de 415nm, rece la atingere, care nu produce un efect termic local şi nu cauzează nici o senzaţie de disconfort sau durere. Foarte important, acesta nu emite radiaţii potenţial nocive precum radiaţiile ultraviolete(UV). Nu există riscul de a dezvolta cancer de piele.
Sistemul Omnilux Blue utilizează o tehnologie dezvoltată în decursul a 12 ani de cercetare medicală şi poate fi utilizat în siguranţă, fiind aprobat în anul 2009 de Food and Drug Administration(FDA).
Rezultate vizibile se obtin dupa 4 saptamani de tratament. Rezultate optime se obtin daca se respectă protocolul de tratament recomandat de medical dermatolog.
Pentru reducerea/îndepărtarea cicatricilor post-acnee se recomandă terapia Laser CO2 Fractional.

 

Share
solicita
office@bioderm.ro
031 9101