Termocuverta
031 9101

Termocuverta

Termocuverta simpla: O alta solutie inovatoare in combaterea celulitei foloseste aparatul numit termocuverta. Sedintele de tratament cu termocuverta constau in infasurarea pacientului intr-o patura electrica dubla, care prin efectul de sauna, permite slabirea localizata doar in zonele dorite. Temperaturile ridicate(80grade) aplicate local, in zonele cu “probleme”, duc la arderea rapida a tesutului adipos si la accelerarea semnificativa a metabolismului celular, a procesului de eliminare a toxinelor si a lichidului tisular in exces. Astfel se produce o detoxifierea organismului si scaderea retentiei de apa.

Rezultate vizibile exista dupa 3 sedinte, cand se observa o usoara scadere ponderala precum si modificari la nivelul pielii care devine mai catifelata si mai ferma.

 

Termocuverta si impachetarea cu ciocolata: Efectele folosirii termocuvertei sunt potentate de impachetarea cu ciocolata. Pe langa mirosul deosebit placut, aceasta procedura ajuta la remodelarea corporala si are un rol antioxidant.

 

Imbinarea terapiiilor cu Termocuverta si impachetarea cu paragil este deosebit de eficienta. Paragilul reprezinta un amestec de argila cu parafina pura, care actioneaza la nivelul tesuturilor afectate cu indepartarea aspectului inestetic, care contribuie la cicatrizarea micilor probleme de piele si la stimularea circulatiei locale. Incalzirea compozitiei cu ajutorul termocuvertei amplifica efectele benefice ale substantelor continute in acest amestec.

Share
solicita
office@bioderm.ro
031 9101