Mezoterapia Art Jalupro
031 9101

Injectare de aminoacizi ART Jalupro

Picture1Eficienta demonstrata clinic in:

  • tratamentul ridurilor
  • cresterea tonusului si elasticitatii cutanate
  • cresterea stralucirii pielii
  • tratamentul cicatricilor postacneice
  • alopecia areata/tractiune
  • tratamentul vergeturilor

Terapia ART este singurul tratament pe baza de aminoacizi specifici colagenului pielii in concentratia optima pentru stimularea regenerararii celulare si refacerea colagenului propriu. Eficienta aminoacizilor este potentata de acidul hialuronic sub forma libera, un hidratant natural al pielii care ajuta la corectarea imperfectiunilor pielii si ofera luminozitate acesteia.

Tratamentul ART este un tratament complet, care actioneaza la toate nivelurile pielii pentru un efect de biorevitalizare si regenerare a tesuturilor afectate de factorii interni sau externi (alimentatie, fumat, stress oxidativ, raze UV) si de anumite afectiuni ale pielii  precum acnee, varicela sau vergeturi.
Protocolul optim de tratament este combinat: injectarea locala cu Jalupro, un produs steril care actioneaza in straturile profunde ale pielii, continuat de administrarea pe cale topica a dermocosmeticelor Proglyme si sistemica a  solutiei orala Proglyme.

Studiile clinice au demonstrat o imbunatatire a ridurilor cu 70%, a densitatii si tonusului cutanat cu 70% si a  luminozitatii pielii cu 85%.  S-a observat ca terapia are o excelenta activitate de biorevitalizare, s-a observat o imbunatatire vizibila dupa 1 luna de la tratament si rezultate foarte bune la 4 luni dupa ultima injectare cu Jalupro, efectul terapiei mentinandu-se o perioada indelungata.

Tratamentul s-a demonstrat a fi foarte sigur pentru toti pacientii, nu s-a manifestat nici o reactie adversa sau fenomene de supradozaj la pacientii tratati. Se recomanda efectuarea tratamentului mai ales inainte sau dupa expunerea prelungita la razele UV (soare, solar), care pot deteriora fibrele de colagen si tesutul conjuctiv din straturile profunde ale pielii.

Share
solicita
office@bioderm.ro
031 9101