Oxigenoterapie Intraceuticals
031 9101

Oxigenoterapie Intraceuticals

Aveti programat un eveniment important, cand ar trebui sa aratati mai bine ca oricand? Acest tratament va poate ajuta sa straluciti!
Nu va place sa va incarcati tenul inutil, zi de zi, cu fond de ten sau cu alte produse de machiaj? Acest tratament va permite sa renuntati la camuflaj! Pur si simplu nu va mai fi nevoie!
Oxigenoterapia, utilizată pentru reîntinerirea cutanată, a devenit cunoscută la nivel mondial datorită vedetelor care s-au răsfătat cu acest tip de tratament (Madonna, Katy Perry, Eva Longoria, Naomi Campbell, Victoria Beckham).
Oxigenul hiperbar deschide porii si facilitează transferul substantelor active, precum acidul hialuronic, vitamine sau aminoacizi esentiali, în straturile profunde ale tenului. Acidul hialuronic permite hidratarea intensa a pielii, cu reducerea ridurilor fine si cu definirea contururilor faciale, iar substantele antiinflamatorii calmeaza tenul iritat. Chiar de la prima sedinta, veti avea o senzatie de prospetime, iar tenul va fi curat, neinflamat, vizibil mai luminos.
Procedura nu produce nici o senzatie de disconfort, este placuta si poate fi repetata ori de cate ori doriti sa aratati impecabil.

 


Share
solicita
office@bioderm.ro
031 9101