Home
031 9101

Bioderm

image803Centrele Bioderm furnizează servicii medicale complexe pentru evaluarea, managementul şi educaţia pacienţilor cu afecţiuni dermatologice.

Echipa de profesionisti, cu o vasta experienţă in depistarea precoce si in tratarea afectiunilor pielii, reprezinta factorul cheie spre vindecare.

Bioderm promovează tehnologia de top in domeniul laserelor medicale (chirugicale, cosmetice, reparatorii, vasculare), al terapiei prin lumina (lungimea de unda indicata fiecarei afectiuni) şi al echipamentelor de diagnostic precoce al cancerului de piele, oferindu-va astfel cele mai eficiente soluţii de tratament.

Articole recente

Tratamentul vergeturilor

Vergeturile sunt leziuni cicatriceale cutanate, ce apar cel mai frecvent in adolescenta sau la varste cuprinse in intervalul 20-35 de ani, in sarcina fiind raportate intr-o proportie de 50-90%.

Testimoniale

Pentru ca in urma cu doi ani o simpla alunita mi-a transformat viata intr-un calvar si am invatat pe pielea mea ca e mult mai bine sa previi decat sa vindeci, am decis ca periodic sa merg la un simplu control de rutina.

Ioana Maria Moldovan

Bioderm Hospital

Sos Pipera-Tunari nr 44, Voluntari, Ilfov, Romania, Call Center: 031.9101

 


Standardul nostru de sterilitate folosind ASP Glosair 400

 

1938844
solicita
office@bioderm.ro
031 9101