Despre noi
031 9101

Despre noi

image003 - Copy Centrele Bioderm furnizează servicii medicale complexe pentru evaluarea, managementul şi educaţia pacienţilor cu afecţiuni dermatologice. Echipa de profesionisti, cu o vasta experienţă in depistarea precoce si in tratarea afectiunilor pielii, reprezinta factorul cheie spre vindecare.
Bioderm promovează tehnologia de top in domeniul laserelor medicale (chirugicale, cosmetice, reparatorii, vasculare), al terapiei prin lumina (lungimea de unda indicata fiecarei afectiuni) şi al echipamentelor de diagnostic precoce al cancerului de piele, oferindu-va astfel cele mai eficiente soluţii de tratament.
Istoric: Clinica Dermatologica Bioderm si-a inceput activitatea in cadrul grupului Bio – Medica in 1992. Membrii fondatori, un grup de medici romani si americani au introdus laserul CO2 Luxar pentru prima data in Romania. Au urmat laserele Erbium, Vascular, Nd:YAG si Soft. S-a introdus dermatoscopia digitala prin epiluminiscenta, folosind MoleMax II pentru diagnosticarea precoce a Melanomului Malign. Nursingul si Managementul au fost asigurate de o echipa cu o experienta de 15 ani in spitalele din S.U.A.
De-a lungul timpului tehnicile de tratament s-au perfectionat, in prezent fiind preferata utilizarea combinata a diferitelor tipuri de lasere. Astfel, rezultatele sunt net superioare, atat din punct de vedere medical, cat si al satisfactiei pacientului.

Share
solicita
office@bioderm.ro
031 9101