Teosyal
031 9101

Teosyal

Pe baza de acid hialuronic 100%, resorbabil, de origine non-animală, compensează pierderea elasticitatii pielii odata cu trecerea timpului.
Există opt formule diferite care permit,  printr-o simpla injectare, fara dureri, sa trateze fiecare indicaţie: sterge ridurile fine si profunde, remodeleaza fata, redefineste buzele si rehidrateaza pielea in profunzime.
Rezultatul este imediat şi natural. Pielea rămâne netedă şi catifelată. Efectul cumulativ al mai multor sesiuni asigură optimizarea rezultatelor.

  • Teosyal UMPLE - este injectat sub rid pentru a-l ridica din interior si a-l face sa dispara instantaneu, datorita volumului creat.
  • Teosyal RIDICA - are un efect de lifting imediat si de voluminare instantanee, oferind o alternativa la operatiile plastica, Redefineste curbele si conturul fetei.
  • Teosyal REHIDRATEAZA - fiecare molecula poate sustine de 1000 de ori greutatea sa in apa. Teosyal ofera rehidratare in profunzime pentru piele ta.

Proprietatile vascoelastice ale gelurilor cu acid hialuronic TEOSYAL permit sa fie absorbite perfect de catre tesut, respectand elasticitatea naturala a pielii. Nu exista nici un  motiv pentru care sa nu va puteti continua viata sociala imediat dupa o injectare cu TEOSYAL.

Share

Cauta in site