SERVICII

ClearLight

TERAPIA CU LUMINĂ ALBASTRĂ CLEARLIGHT

Comparativ cu alte aparate ce emit lumină albastră, CLEARLIGHT foloseşte o intensitate de până la 20 de ori mai mare, tratând şi formele de acnee severe sau rezistente la tratamentele obişnuite.
Sistemul emite o lumina albastră, din spectrul vizibil, cu lungimea de undă de 405-420nm, rece la atingere, care nu produce un efect termic local şi nu cauzează nici o senzaţie de disconfort sau durere. Foarte important, acesta nu emite radiaţii ultraviolete(UV). Nu există nici un risc pentru pacient de a dezvolta cancer de piele, deoarece aparatul emite lumină cu o lungime de undă diferită de cea a razelor UV, potenţial nocive, produse de lămpile solare.
Lumina CLEARLIGT pătrunde în tegument la o distanţă de aproximativ 2 mm, unde produce un efect anti-microbian, astfel fiind distruse bacteriile ce cauzează acneea- Propionibacterium acnes. Acest tip de lumină nu afectează ţesuturile normale.

Tratamentul este recomandat persoanelor care suferă de:

  • Acnee forma uşoară sau moderată, rezistentă la alte terapii sau cu imposibilitatea de a efectua alte tipuri de tratamente datorită contraindicaţiilor sau a reacţiilor adverse
  • Acnee forma moderată şi severă
  • Acnee nodulo-chistică
  • Acnee comedoniană
  • Foliculita bărbii care apare mai frecvent la bărbaţi, după ras
  • Foliculită axilară, interfesieră sau gambelor

Sistemul Clearlight poate fi utilizat în siguranţă, fiind aprobat în anul 2002 de Food and Drug Administration(FDA).
Rezultate vizibile se obtin chiar dupa 1 saptamana de tratament, iar rezultatele optime apar daca se respectă protocolul de tratament recomandat de medicul dermatolog.
Pentru reducerea/îndepărtarea cicatricilor post-acnee se recomandă terapia Laser CO2 Fractional.